Letartóztatták Killer Mike-ot, miután nyert három Grammy-díjat

Mozgalmas vasárnapja volt Killer Mike-nak, hiszen először nyert három Grammy-díjat, amit át is vett a gála délutáni, közvetítés előtti szakaszában, ám ezt követően meggyűlt a baja a Los Angeles-i rendőrséggel, ugyanis még a helyszínen letartóztatták. A hírt a Hollywood Reporter tette közzé, amelynek újságírója az X/Twitteren videót is megosztott arról, ahogy a rappert bilincsben vezetik el a díjátadónak helyet adó Los Angeles-i Crypto.com Arénából.

Breaking: Rapper Killer Mike has been taken away in handcuffs in https://t.co/aF2yiyTHol arena after winning 3 #Grammys during telecast (Best Rap Song and Best Rap Performance for “Scientists & Engineers,” Best Rap Album for Michael) “Free Mike” someone shouts as he walks past. pic.twitter.com/4epfmzqMt8

— Chris Gardner (@chrissgardner) February 5, 2024

A rendőrség arról adott tájékoztatást, hogy a 48 éves Killer Mike-ot – polgári nevén Michael Rendert – könnyű testi sértésért vitték be és kérdezték ki. A Variety később arról írt, hogy a rappert nem sokkal később elengedték, ahogy az ügyvédje fogalmazott a lapnak: ügyfele „kiszabadult és éjjel megünnepli a mai tarolását.”

Volt is mit megünnepelnie, ugyanis a legjobb rap dal mellett győzött a legjobb rap előadás és a legjobb rap album kategóriában is.

The post Letartóztatták Killer Mike-ot, miután nyert három Grammy-díjat first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed