Lizzo nem a zeneipart hagyja ott, csak „a negatív energiát”

Az énekesnő Lizzo tisztázta, hogy pontosan mire is gondolt, amikor szombaton egy Instagram-posztjában azt írta, „nem erre vállalkoztam, kilépek”, miután elege lett abból, hogy a való életben és az interneten is támadások érték.

Most viszont egy videóban tisztázta: „amikor azt mondtam, hogy kilépek, úgy értettem, hogy minden negatív energiát figyelmen kívül hagyok.”

Lizzo, akinek a hivatalos neve Melissa Jefferson, a 2010-es évek végén olyan kislemezekkel vált népszerűvé, mint a Truth Hurts és a Good as Hell. Testalkata és megjelenése a testpozitivitás-mozgalom hősnőjévé tette, de egyben a kövérséget megszégyenítő kommentek és online gúnyolódások tárgyává is.

Az énekesnő aztán tavaly nyáron került reflektorfénybe, amikor kiderült, az énekesnővel, tánccsapatának kapitányával, illetve menedzsmentjével szemben keresetet nyújtott be három volt táncosa, akik azzal vádolták, hogy túlhajszolta és nem kívánt szexuális helyzetekbe kényszerítette őket, egyikőjüket pedig „megszégyenítette” a súlya miatt. Minderről ebben a cikkben írtunk hosszan. (BBC)

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed