Magyar atléta írt sporttörténelmet a fedett pályás vébén

A magyar versenyző, aki januárban 46.22 másodperccel 34 éves országos csúcsot döntött meg, a délelőtti programban 46.52-vel megnyerte a harmadik futamot. Az olimpiai szinttel rendelkező Molnár este az első elődöntőben kapott helyet, amelyben az idénybeli teljesítményeket tekintve a második legjobb eredménnyel rendelkezett.

A Ferencváros 22 éves sprintere nagyon jól kezdte a futamot, csaknem a célegyenesig tartotta vezető pozícióját, végül országos csúccsal, 46.08 másodperccel a harmadik helyen jutott a szombat esti fináléba. A két elődöntőből az első három-három helyezett biztosította helyét a döntőben.

Örültem az ötös pályának, mert így előttem futott az egyetlen olyan srác, akinek papíron jobb ideje volt, azaz tudtam rá figyelni. Megvertem az első 200-on, aztán feltartottam, amennyire csak lehetett, ennyit tudtam tenni

– mondta Molnár Attila a vegyes zónában az MTI-nek, majd hozzátette, hogy a döntő kiszámíthatatlan, és mint minden számban, itt is csak pillanatok fognak dönteni a végső helyezésekről.

A 400 méteres férfi döntőre szombaton 22.10-kor kerül sor.

The post Magyar atléta írt sporttörténelmet a fedett pályás vébén first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed