Magyar Péter listázni kezdte az ATV munkatársait

Magyar Péter igen rövid interjút adott hétfőn Rónai Egonnak az ATV Egyenes beszéd című műsorában, miután kapott egy dossziét arról, hogy hányszor volt a csatorna vendége, miközben ő a választások utáni beszédében arról beszélt, hogy nem hívták meg. Egy rövid pengeváltás után a Tisza Párt alelnöke távozott. Később az ATV és Magyar Péter is közzétett egy közleményt, majd a csatorna nyilvánosságra hozta azt is, hogy hányszor hívták meg, mennyit szerepelt Magyar Péter náluk.

A Tisza Párt alelnöke ezt követően egy újabb Facebook-bejegyzésében azt közölte, provokáció történt, mivel a megafonos propagandisták oldalain 1 perccel azután, hogy levette a mikrofont, már kint voltak az előkészített posztok.

Magyar Péter szerint hibázott, amikor elhitte, korrekt interjút akarnak vele készíteni. Azt írta: az ATV a Fidesz házitelevíziója, amit szerinte az igazol, hogy Mészáros Lőrinc cége értékesíti a csatorna reklámidejét, közzéteszik a kormányzati propganda hirdetéseit is. Magyar Péter NER-lovagnak nevezte Németh S. Szilárdot, az ATV vezérigazgatóját, majd közzétette több munkavállaló vallási hovatartozását.

Az ATV-ben rendszeresen szereplő Hont András a Facebook-oldalán reagált arra, hogy „felekezeti alapon” kezdett listázni „az új Megváltó”. Ironikusan azt javasolta, Magyar Péter ne álljon meg itt, az ilyenkor szokásos ritmusnak megfelelően a faji regisztrálással folytassa. A Mandiner szúrta ki, hogy az Átlátszó újságírójának is üzent Magyar Péter.

Nem Bandi, te csak egy gyáva bértollnok vagy, aki letiltja a kommentelést a rendkívül nagyívű, bátor posztjai alatt. A  Hitgyülekezete nevű business egyházat nem a felekezetei hovatartozás miatt hoztam fel. De tudod te ezt nagyon jól. Jó vergődést!

– írta tegeződő kommentjében a Tisza Párt alelnöke.

Kapcsolódó

The post Magyar Péter listázni kezdte az ATV munkatársait first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed