Magyar Péter: Van B és C verzió is, hogy se Rogán, se az ellenzék ne tudja ellehetetleníteni a TMM-et

20 százalék körülire mérik a még nem is létező pártját, állítja Magyar Péter, bár saját felmérései még nincsenek, de fideszes ismerősök szivárogtatják neki a friss adatokat.

A mai napig segítik információkkal régi kormánypárti kapcsolatai, akik támogatják az ügyét. A politikushoz több olyan közvélemény-kutatást is eljuttattak forrásai, amely a kormányzat számára készült a friss hazai politikai erőviszonyokról, illetve a mozgalmának megítélésről

– mondta a Blikknek Magyar.

A politikus kedden arról írt közösségi oldalán, hogy minden ötödik választó támogatná a születőben lévő pártját. Ezzel a legerősebb ellenzéki erővé nőhetné ki magát mozgalma, ha hitelesek az információi. Magyar április 6. szombatra jelentett be tüntetést a Kossuth térre, ahol a kormány lemondásáért demonstrálnak.

Mi még mindig „garázscégként” dolgozunk egy nagyon szűk csapattal, nincs pénzünk közvélemény-kutatásokra, de nem is kutatásokban szeretnék eredményt elérni

– közölte Magyar, és leszögezte, felajánlásokból, nem pénzbeli juttatásokból valósították meg a március 15-i demonstrációjukat, valamint emlékezetes, hogy platós kisteherautóról mondott beszédet a Kossuth téren március 26-án.

A Talpra Magyarok Mozgalmat (TMM) egy ernyőszervezetként kívánják létrehozni, ami alá a jövőbeli politikai pártjuk, valamint egy egyesületük tartozna. Ezzel kívánnak lehetőséget biztosítani Magyar szerint, hogy az is csatlakozni tudjon hozzájuk, akik féltik megélhetésüket a hatalommal szemben, akik számára a nyílt kiállás kockázatot hordoz a „kiskirályok” előtt.

Senkit sem szeretnénk kihagyni abból, hogy csatlakozzon, és együtt visszavegyük a hazánkat, mondta Magyar Péter hozzátéve, hogy mindenkit megvédenek a Karmelitától, a hatalomtól, az egész politikai elittől, a média egyes szereplőitől, azt ígérve, hogy az őt támogató százfős jogászcsapat nem csak az ő személyét fogja védeni.

Az európai parlamenti választásokra a TMM már nem tud saját jelölőszervezetet állítani, ezért már bejegyzett partnerpártot keresnek.

A terv mellett B és C verziót is tervezünk más pártokkal, a titoktartásra pedig azért van szükség, hogy a közös indulásunkat Rogán Antal miniszter vezette körök vagy az ellenzéki elit ne tudja ellehetetleníteni

– mondta a politikus. Magyar szerint van már olyan partnerpárt, amellyel közel járnak a megegyezéshez, de csak olyanokkal tárgyalnak, akiknek „nem volt részük a rendszerváltás után az ország lezüllesztésében”.

Azt tartanám logikusnak, hogy én vezessem majd a TMM által támogatott pártlistát az EP-választáson, de erről majd a pártunk és a partnerpárt dönt közösen. Ugyanakkor nincs ambícióm arra, hogy európai parlamenti képviselő legyek, én 2026-ig, az országgyűlési választásokig itthon szeretnék dolgozni, hogy visszavegyük a hazánkat

– szögezte le.

Az önkormányzati választáson szeretne távol maradni az „ellenzéki pártpolitika mocsarától”, ezért egyelőre nem kívánják véleményezni, hol milyen kihívója lehet a Fidesznek. Arra viszont törekedni fognak, hogy lelkes és hiteles civileket befogadjon a mozgalmuk, illetve képviselő- vagy polgármesterjelöltté is tegyék őket.

The post Magyar Péter: Van B és C verzió is, hogy se Rogán, se az ellenzék ne tudja ellehetetleníteni a TMM-et first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed