Március végén jelenti be a Fidesz a budapesti főpolgármester-jelöltjét

Február közepén indítják el a jelölési folyamatot, és március végére jelenti be a hivatalos főpolgármester-jelöltjeit a Fidesz – mondta Kubatov Gábor a párt alelnöke és pártigazgatója az Inforádió Aréna című műsorában hétfőn. Szerinte addig sok javaslat fog még érkezni, és a kerületi vezetők is nyilatkozhatnak, hogy szerintük ki szállhat versenybe Karácsony Gergellyel.

Így 50 napja lesz a kormánypárt jelöltjének megnyerni a fővárosi szavazókat, ami Kubatov szerint éppen elég idő az önkormányzati választás előtt ahhoz, hogy a jelölt be tudjon mutatkozni és mindent el tudjon mondani. A Fradi elnöke emellett arról is beszélt, hogy Karácsonynál komolyabb jelöltet érdemel szerinte Budapest, és felháborítónak érzi Tarlós István munkája után ezt a káoszt.

Vitézyről Kubatov azt mondta, „különleges gyerek, pártok felett áll”, de azt már Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter is leszögezte, a főpolgármester-jelölt szempontjából Orbán Viktor szava az irányadó, nem állnak be senki mögé, lesz saját jelölt.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed