„Martin királynak hívta magát, és olyanokat írt, hogy eltöri a csontjaimat és hullazsákba tesz” – elfogták a Zimány Lindát zaklató férfit

Elfogták Németországban a Zimány Lindát rendszeresen zaklató és életveszélyesen fenyegető férfit. A népszerű fotómodell tőlünk értesült arról, hogy elkapták a saját magát csak igazságosztó Martin királynak nevező férfit.

Azt tudtam, hogy azonosították az engem fenyegető férfit, de azt nem, hogy sikerült is elfogniuk. Nagyon örülök annak, hogy megvan, mert nagyon ijesztőek és félelmetesek voltak az üzenetei

– mondta lapunknak Zimány, aki tavaly februárban tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, miután a férfi rendszeresen zaklatta és életveszélyesen fenyegette őt.

A BRFK az esettel kapcsolatban a celeb nevének említése nélkül annyit közölt, hogy a 43 éves férfi nemcsak egy fotómodellt fenyegetett meg életveszélyesen, hanem több magyar rendvédelmi szervnek is e-mailt küldött. Ezekben azzal fenyegetőzött, hogy embereket fog meggyilkolni, ha nem telepítik külföldre a családját.

Zimány elmondta lapunknak, hogy korábban arról tájékoztatták őt a hatóságok az ügyfélkapunk keresztül, hogy nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki a zaklatója ellen. A bűncselekménnyel gyanúsított férfit két nappal ezelőtt hozták haza repülővel Németországból. A fotómodell részletesen is beszámolt a 24.hu-nak arról, hogy milyen üzenetekkel zaklatta és fenyegette őt a férfi.

Olyanokat írt, hogy felveszi videóra, amikor eltöri a csontjaimat, hogy mindenki lássa, miként sikítok, és hullazsákba tesz. Martin királynak hívta magát, és azt írta, hogy ő az igazságosztó, aki minden celebet helyre tesz, mert nekik sírban van a helyük. Egészen félelmetesnek tartom, hogy milyen agresszió és gyűlölet képes kijönni emberekből. Nagyon örülök, hogy elkapták a férfit, mert soha nem lehet tudni, hogy kinek mi játszódik le a fejében, és hogy valóban beváltja-e a fenyegetéseit.

– tette hozzá Zimány.

A fotómodell szerint az volt a legrosszabb, hogy még csak le sem tudta tiltani a zaklatóját, hogy legyen elég bizonyíték ellene. Mostantól viszont már nem így lesz: rendőrök ugyanis elmagyarázták neki, hogy akkor is vissza tudják nézni a neki szánt fenyegető üzeneteket, ha letiltja az illetőt. Ez pedig nagy megkönnyebbülést jelent neki.

A BRFK Bűnügyi Főosztálya terrorcselekmény elkövetésével, fenyegetés bűntett és zaklatás vétségével gyanúsította meg a Németországban élő férfit, majd őrizetbe vette, és kezdeményezte a letartóztatását.

The post „Martin királynak hívta magát, és olyanokat írt, hogy eltöri a csontjaimat és hullazsákba tesz” – elfogták a Zimány Lindát zaklató férfit first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed