Megugrott Britney Spears Criminal című dalának hallgatottsága, mióta kiderült, hogy Justin Timberlake-et letartóztatták

A minap a 24.hu-n is megírtuk, hogy Justin Timberlake-et letartóztatták ittas vezetés miatt, majd vádat is emeltek ellene – mostanra a rendőrségi fotója is megjelent.

A People hívta fel a figyelmet arra az érdekességre, hogy az énekes letartóztatása óta igencsak megugrott Britney Spears Criminal (azaz bűnöző) című számának hallgatottsága, akivel az ezredforduló környékén alkottak egy párt.

Mint írják, a hírek megjelenése után több Spears-rajongó is a közösségi oldalakon kezdett arra biztatni másokat, hogy hallgassák az énekesnő 2011-ben megjelent dalát. A People cikkjének élesítésekor a dal az iTunes Pop Chart 68. helyén állt, mostanra viszont jóval előrébb került,

az 59. helyen áll.

Hasonló összefogásra év elején is volt példa az énekesnő rajongóinak körében, akkor a 13 évvel ezelőtt megjelent Selfish című dalát kezdték el tömegek hallgatni, hogy kiszúrjanak Justin Timberlake-kel, akinek megjelent egy ugyanilyen nevű száma.

Kapcsolódó

The post Megugrott Britney Spears Criminal című dalának hallgatottsága, mióta kiderült, hogy Justin Timberlake-et letartóztatták first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed