Molnár Gusztáv a fiáról: Azt mondta, nem akarja, hogy tudják, én vagyok az apja

Molnár Gusztáv és fia egy éven át nem beszéltek egymással. A hosszú kihagyás után a színész még a komlói rehabilitációs központból hívta fel Benedeket, akivel ugyan azóta többször is telefonáltak, illetve kéthetente felügyelt láthatás keretében találkoztak is, Molnár tisztában van vele, hogy hosszú út vezet még addig, hogy a fiában újra kiépüljön az iránta érzett bizalom.

Ezt az évet annak szentelem, hogy a fiammal való kapcsolatomat helyrehozzam, és olyan egzisztenciális és lelki biztonságot teremtsek, hogy karácsonykor már a saját lakásomban, egy karácsonyfa mellett töltsük el az ünnepet Benedekkel

mondta a Blikknek a színész, hozzátéve: jól tudja, hogy számos hibát elkövetett, méghozzá olyanokat, amelyeknek a következményeivel neki is meg kellett birkóznia gyerekként.

Nem bántalmaztam úgy a fiamat, mint engem az apám, de mégis ugyanolyan fájdalmat okoztam neki. Már nagyon sokszor bocsánatot kértem tőle, de tudom, hogy ez még nem elég. Amikor a fiam azt mondta, egyik pillanatban azt gondolja, soha többé nem akar látni, a másikban pedig azt, hogy szeret, és ez a két érzés viaskodik benne, a saját gyerekkorom jut eszembe. Ugyanezt éreztem, és sajnálom, hogy ugyanolyan fájdalmat okoztam neki, mint amit én is átéltem az apám miatt. Leginkább talán az vágott szíven, amikor azt mondta, nem akarja, hogy tudják, én vagyok az apja, mert akkor azt hiszik, ő is ugyanolyan, mint én. Ezek fájó dolgok, és tisztában vagyok vele, hogy számos hibát elkövettem, de remélem, sikerül majd közel kerülnünk egymáshoz.

Ami a felügyelt láthatásokat illeti, a színész elmondta, hogy a szóban forgó találkozások igen feszengősek, ugyanis egy családsegítő szolgálatnál zajlanak egyórás beszélgetések, melyeken még másik két személy is jelen van, akik jegyzetelnek.

Nyilván ez neki sem ideális környezet, de egyelőre nem tudunk elmenni fagyizni vagy sütizni. Az szeretném üzenni: nagyon sajnálom, ami történt, de remélem, azáltal, hogy elindultam egy önismereti úton, egyszer majd el tudom mesélni, ki vagyok én igazán. Szeretném, ha tanulna a hibáimból, és egyszer barátok lennénk. Nem akarok beleszólni a dolgaiba, tisztelem őt, és azt szeretném, ha egyszer ő is tisztelne és büszke lehetne rám

– tette hozzá.

A színész egyébként nemrég osztotta meg a nyilvánossággal, hogy találkozott valakivel, aki visszaadta a szerelembe vetett hitét.

Kapcsolódó

The post Molnár Gusztáv a fiáról: Azt mondta, nem akarja, hogy tudják, én vagyok az apja first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed