Mutatjuk, milyen frissítésekkel készül a BMW az idei nyárra!

Júliusban a BMW 2-es Active Tourer, a BMW X1 és a BMW X2 palettája egyaránt új hajtáslánc-változattal gazdagodik. Ez nem más, mint a 163 lóerő maximális teljesítménnyel és 400 Nm maximális forgatónyomatékkal rendelkező dízel, amely a már elérhető kétféle dízelmotor közötti teljesítmény-tartományba érkezik meg. Az indítógenerátoros lágyhibrid, 2,0 literes dízel 220d Active Tourer, BMW X1 sDrive20d és BMW X2 sDrive20d néven válik majd elérhetővé.

Hirdetés

A három típus ugyanekkor a Parking Assistant Professional parkolóasszisztens funkciót is megkapja, a BMW 8.5 operációs rendszert vagy BMW 9.0 operációs rendszert futtató BMW modellekben pedig új My Mode vezetési üzemmód és új utastéri játékok válnak elérhetővé. A BMW Intelligent Personal Assistant tárháza ezzel párhuzamosan új nyelvekkel bővül, a zöld rendszámos BMW modellek töltőkereső funkciója pedig még tovább javul a BMW fedélzeti navigációs rendszereit használva és a My BMW okosalkalmazáson keresztül egyaránt.

2024 nyarán a BMW X5 és a BMW X6 alapfelszereltsége a Driving Assistant csomaggal bővül, amelynek az aktív sávtartó funkcióval dolgozó, sávváltásra figyelmeztető rendszer, az automata fékező funkcióval dolgozó, hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer és a kiszállás-figyelmeztető funkció is része. Az ugyancsak alapfelszereltségként kínált, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer a BMW X5 és a BMW X6 modellpárosában már a potenciális ütközésveszéllyel fenyegető, szemből érkező járműforgalomra is reagál. A Driving Assistant Professional csomag, amely már többek között a kormányzó- és sávtartó asszisztenst is magába foglalja, az opcionális extrafelszereltségként megrendelhető Innováció csomag részeként válik elérhetővé.

Hirdetés

A BMW XM Label Red modell kínálatában is újdonságok jelennek meg, 9 új külső színt és új utastér-kárpitozási lehetőségeket kap. Így többek között a BMW Individual Isle of Man metálzöld, a BMW Individual Sao Paulo akrilsárga és a BMW Individual Dravit metálszürke színben is elérhetővé válik. Nem csak a színek terén lesz kirívóbb az autó, a Jet Black feketében elérhető, 23 colos, csillagküllő-dizájnú BMW M könnyűfém felnigarnitúra is hozzátesz ehhez. 2024 nyarától a BMW XM Label Red utasterének luxus atmoszférája a BMW Individual Merino bőrkárpitozással és az exkluzív elemekkel kiegészített BMW Individual Merino bőrkárpitozással fokozható tovább, mindkét esetben kétféle árnyalatban.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed