Nagy Zsolt Leo szerint a ValóVilágnak ma teljesen más a mondanivalója, mint amikor ő szerepelt benne

Nagy Zsolt, azaz VV LeoValóVilág 3-ban lett országszerte ismert. A valóságshow 2003-2004-es szériájában második helyezést ért el. Most, a 12. évad indulása után nem sokkal a Reggeliben kérdezték őt arról, hogy mit gondol a műsorról, szerinte mik a különbségek a mostani és a húsz évvel ezelőtti csapat között.

Azt gondolom, hogy abban az időszakban a nézők, a középkorosztály vagy akár az idősebbek is tudtak azonosulni bizonyos személyekkel, stílusokkal. Ma már csak az idétlenkedés, szélsőség van, amin a fiatalok tudnak nevetgélni, meg van beszédtéma. Éppen ezért teljesen más mondanivalója van már

– fejtette ki VV Leo.

Szerinte teljesen másról szól már a ValóVilág.

Inkább a külvilágról szól, az emberekről, hogy mit tudok nekik nyújtani, mi meg tényleg magunkat adtuk. Hogyan választ egy lány, ha mondjuk két fiú tetszik neki, milyen különbségeket lát, fordítva ugyanez. Hogyan jön ki egy kulturált, tanultabb srác egy tetkós, utcagyerek stílusú fazonnal, ezek a konfliktusok hogy jönnek ki. Ma meg már ezek nincsenek benne.

The post Nagy Zsolt Leo szerint a ValóVilágnak ma teljesen más a mondanivalója, mint amikor ő szerepelt benne first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed