Friss Hirek

Négy év fegyházat kapott a videón lévő férfi, aki lenyúlt egy villamoson alvó utast a Móriczon

Négy év fegyházra ítélt a bíróság egy férfit, aki kifosztotta gy alvó utast egy budapesti villamoson. A Fővárosi Főügyészség közleménye szerint a vádlott január 28-án hajnalban a vádlott kivette egy alvó utas zsebéből a mobilját a 6-os villamos Móricz Zsigmond körtéri végállomásán.

A lopást a villamos ablakain keresztül a peronon tartózkodó rendőrök figyelemmel kísérték, és amikor a férfi leszállt, feltartóztatták. Az elkövető ekkor eldobta a telefont, a rendőrök azonban megtalálták és visszaadták tulajdonosának.

Kapcsolódó
Videó: ki akart fosztani egy alvó utast a villamoson, tíz másodperc múlva elfogták a rendőrök
Három év fegyházra ítélték a gyorsított eljárásban bíróság elé állított férfit.

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség a büntetett előéletű férfit gyorsított eljárásban állította bíróság elé. A bíróság kifosztás bűntettében bűnösnek mondta ki, és – mint többszörös visszaesőt – 4 év fegyházbüntetésre ítélte, egyúttal megállapította, hogy feltételesen sem bocsátható szabadlábra. A védelem fellebbezett így az ítélet nem jogerős. Az ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte a férfi letartóztatását.

The post Négy év fegyházat kapott a videón lévő férfi, aki lenyúlt egy villamoson alvó utast a Móriczon first appeared on 24.hu.


Exit mobile version