Friss Hirek

Négy nap után élve ástak ki a föld alól egy sérült férfit Moldovában

Szinte teljesen véletlenül, egy másik gyilkossági ügy miatt bukkantak rá a rendőrök arra a 62 éves férfira, aki négy napot töltött a föld alatt, miután egy haragosa egy hevenyészett föld alatti helyiségbe dobta, és elásta – írja a Metro.

Megdöbbentő tetthelyre szálltak ki a rendőrök Moldova északnyugati régiójában: arról kaptak riasztást, hogy egy 74 éves nőt vérbe fagyva találtak meg az Ustiában található otthonában. A kiérkező helyszínelők megállapították, hogy az idős nő a testén található sérülésekbe halt bele. Az üggyel kapcsolatban még aznap letartóztattak egy ugyancsak a faluban élő, 18 éves férfit, aki alkoholos befolyásoltság alatt állt, amikor felkeresték otthonában a rendőrök. Valószínűleg ennek is volt köszönhető, hogy a férfi egymásnak ellentmondó információkkal tagadta, hogy közel van a gyilkossághoz. Miközben átkutatták a házát, a helyszínelők furcsa hangokra lettek figyelmesek, amelyek a föld alól jöttek. Miután ásni kezdtek, egy férfit találtak elásva egy hevenyészett, vélhetően saját kezűleg készített pincehelyiségben. A rendőrök kihúzták a férfit a föld alól, és kórházba szállították.

A gyanúsított végül elmondta, hogy a 62 éves férfival iszogatni kezdtek, ám összeszólalkoztak, ekkor a fiatal megsebesítette a másikat, levonszolta a kinti pincehelyiségbe, majd földet lapátolt a bejáratra. Az idősebb férfit jelenleg is kórházban ápolják, négy napot töltött a föld alatt. A vád szerint a 18 éves gyanúsított ölte meg az idős asszonyt, amennyiben ez bebizonyosodik, életfogytiglant is kaphat.

The post Négy nap után élve ástak ki a föld alól egy sérült férfit Moldovában first appeared on 24.hu.


Exit mobile version