Nem értette a gazdája, hogy szökött ki a házból a kutya – aztán visszanézte a biztonsági kamera felvételét

Egy mentett kutya annyira szeretett volna sétálni menni a gazdájával, hogy utána ment, csakhogy a gazdinak fogalma sem volt róla, ezt hogyan kivitelezte, mert a bejárati ajtót bezárta maga mögött, írja a Newsweek.

A nő számára még gyanúsabb lett az eset, amikor hazaérve meglátta, hogy a földszinti ablakok is zárva voltak. A szökés rejtélyét végül az oldotta meg, hogy a nő visszanézte a biztonsági kamera felvételeit.

A TikTokon közzétett felvételen az látszik, hogy az izgatott állat annyira ki akart jutni, hogy félelmet nem ismerve leugrott az emeletről, ahol viszont nyitva maradt egy ablak.

A nő azt mondta, hitetlenkedve nézte vissza a dermesztő felvételt, de aztán jót mulatott rajta. Gyorsan megjegyezte, ha valami baja esett volna a kutyának, természetesen ő sem ilyen vidáman élte volna meg az esetet, de szerencsére nem szenvedett sérüléseket.

@fintybobintySHE’S FINE I wouldnt be posting this if she hurt herself but I cant help but laugh… absolute idiot of a dog♬ original sound –

Kapcsolódó

The post Nem értette a gazdája, hogy szökött ki a házból a kutya – aztán visszanézte a biztonsági kamera felvételét first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed