Nem forgat több szexjelenetet a brit színész, mert már túl sok meztelen fotó kering róla a neten

Rafe Spall brit színész arról mesélt egy podcastben, hogy kerüli a szexjeleneteket, mert már túl sokszor volt látható a „fütyije” – írja a Sun.

A 41 éves férfi, aki többek között a Black Mirror sorozatban és a Hot Fuzz című filmben játszott, elmondta, eddig legalább tizennyolc szexjelenetben vett részt, és nem vágyik rá, hogy ez a szám nagyobb legyen. A háromgyerekes apa a Where There’s a Will, There’s a Wake című podcastban hozta fel, hogy hiába tartják izgalmasnak az ilyen jeleneteket, ő már rengeteget forgatott, „túl sokszor látták a fütyijét”, és nem szeretné többször csinálni.

Az emberek mindig azt mondják, hogy »ó, és szép?« Nem, ez csak akkor jó, ha tetszik az ötlet, hogy 50 pasi nézi, mikor úgy teszel, mintha szexelnél

– mondja a színész, utalva a meghittnek tűnő pillanatok hátterében álló stábtagok jelenlétére.

Rafe Spall szerint felháborító, hogy bárki rákereshet a neten a „meztelen hírességek adatbázisában”, amin mindenki megtalálható, aki valaha szerepelt ruha nélkül a kamerák előtt.

The post Nem forgat több szexjelenetet a brit színész, mert már túl sok meztelen fotó kering róla a neten first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed