Orbán Viktor négy napja hallgat

Legutóbb csütörtökön késő délután jelent meg tartalom a miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalán, azóta lassan négy nap telt el új poszt nélkül. Mondjuk nem történt semmi különös ezekben a napokban, leszámítva azt, hogy

lemondott Novák Katalin államfő, aki korábban a Fidesz parlamenti képviselője, majd Orbán minisztere volt,lemondott politikai pozícióiról és visszavonult a közélettől Varga Judit, aki a Fidesz parlamenti képviselője, majd Orbán igazságügyi minisztere volt, és a párt EP-listavezetőjeként emlegették,a NER-be eddig beágyazott Magyar Péter, Varga Judit volt férje keményen, rogánozva, titkosszolgálatozva, karmelitázva nekiment a rendszernek, többek között Orbánt is megemlítve a korrupció miatt megbukott Völner Pál kapcsán,Lázár János pedig kiposztolta, hogy itt a farsang, áll a (batyus) bál.

Azt már korábban megírtuk, hogy a miniszterelnök és pártelnök egy szóval sem reagált két párttársa, az államfő és egy volt minisztere lemondására, de a Rogán-művek, azaz a kormányzati kommunikációs stáb egyelőre láthatóan azt sem találta ki, hogy a volt NER-szereplő, minden állami tisztségéről lemondott Magyar Péter nyilatkozataira hogyan reagáljon.

Még a Fideszben szinte kötelező érvénnyel keringő kommunikációs panelek – épp mától jön a 13. havi nyugdíj + a jobboldalon a hibának is van következménye, a balon a bűnöknek sincs – sem kerültek ki a Facebookjára. Pedig a miniszterelnök oldalát kezelő stáb alapesetben igen aktív, a múlt héten a csütörtöki esti utolsó posztig 9 bejegyzés született a kormányfő oldalán (kihelyezett kormányülés, a sportlap olvasgatása, gazdák, magyar-örmény csúcs, majd a kegyelmi botrányra adott első reakciók).

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed