Öt óra alatt 30 ezer bérletet vettek a magyar válogatott meccseire

A magyar szövetség tájékoztatása szerint hatvan perc alatt tízezer, öt óra múlva pedig már harmincezer bérlet talált gazdára a labdarúgó-válogatott idén sorra kerülő öt budapesti mérkőzésére.

Egyelőre csak a Szurkolói Klub tagjai vásárolhatnak bérletet, akik még nem rendelkeznek SZK-tagsággal, azok hétfőn a regisztrációt követően 10 órától tehetik ezt meg, amennyiben még maradnak értékesíthető bérletek. A szurkolók négy árkategóriából választhatnak, a legolcsóbb bérlet 30 ezer, míg a legdrágább 117 ezer forintba kerül.

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese

felkészülési mérkőzésen március 22-én Törökországot, négy nappal később pedig Koszovót fogadja, majd a Nemzetek Ligájában szeptember 10-én Bosznia-Hercegovina, október 11-én Hollandia, végül november 19-én Németország lesz a vendége a Puskás Arénában.

A bérlet nem érvényes a közvetlen Eb-felkészülés előtti barátságos meccsekre, melyből az elsőt Dublinban játssza a nemzeti csapat az írek vendégeként, négy nappal később pedig – várhatóan Debrecenben – Izrael lesz az ellenfele.

A 12 mérkőzés óta veretlen magyarok a június 14-én kezdődő Eb-n elsőként Svájccal találkoznak Kölnben, majd Stuttgartban előbb a házigazda német, aztán a skót együttes lesz az ellenfelük a csoportkörben. (MTI)

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed