„Öt percünk van örülni, ha nyerünk” – Chema Rodríguez elismerte, voltak hibái a kézilabda Európa-bajnokságon

„Bánhidi Bencét leszámítva nincsenek nagy sztárjaink, de csapatként olyan erősek vagyunk, ami felülír mindent. Ebben fejlődtünk a legtöbbet az elmúlt években” – nyilatkozta Chema Rodríguez a Nemzeti Sportnak.

A spanyol szakember elmondta, hogy nagyon boldog, amiért olyan fiatal játékosoknak is lehetőséget adhatott, mint Ilic Zoran, Palasics Kristóf, Imre Bence, Fazekas Gergő és a Krakovszki testvérek.

„Ezt a tapasztalatot már nem veheti el tőlük senki. Itt voltak, átélték, meg kell érteniük, mennyire fontos ez. Most magasra tettük a lécet, de a fiataloknak nemcsak a sikert kell tudniuk kezelni, hanem majd azt is, amikor esetleg nem sikerül olyan jól egy-egy meccs vagy torna.”

Elismerte, hogy voltak rossz döntései, például az osztrákok ellen addig hezitált, amíg az utolsó percben már nem tudott időt kérni.

Tisztában vagyok vele, hogy voltak hibáim az Európa-bajnokságon. Ugyanakkor nem agyalok túl sokat ezeken, hanem én is tartom magam ahhoz, amit a srácokba sulykolok: öt percünk van örülni, ha nyerünk, és öt percünk búslakodni, ha veszítünk

– mondta.

Kapcsolódó
Hosszabbítás után dőlt el a kézilabda-Eb döntője
Igazi körömrágós finálét hozott a két sztárcsapat mérkőzése.

The post „Öt percünk van örülni, ha nyerünk” – Chema Rodríguez elismerte, voltak hibái a kézilabda Európa-bajnokságon first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed