„Ötezer forintokért játszottam az Operettben” – Brasch Bence arról mesélt, miért adta fel énekesi karrierjét

Brasch Bence a Beköltözve Hajdú Péterhez című beszélgetős műsor következő vendége, az adás premierje péntek este lesz. Az előzetes alapján Brasch – aki annak idején a Csillag Születikben vált ismertté énekesként, majd színészi pályára váltott, és mára a Vígszínház oszlopos tagja lett – mesél a Sztárboxról, illetve arról, miért választotta a színházat a koncertezés helyett, annak ellenére, hogy mint kiderült: anyagilag ez eleinte nem volt túl kifizetődő döntés.

Ötezer forintokért játszottam az Operettben: ilyen zászlótartás, egy mondat, meg részeg katona smárol a prostituálttal jelenetek. Akkor egy fellépés nem emlékszem, mennyi volt, ilyen száz- és kétszázezer forint közötti összeg volt szerintem egy félórás. Abból rengeteget kellett lemondani. Voltak hónapok, hogy 25-30 fellépésem volt

– mondta el a színész, aki mindezt feladta, hogy az Operettszínházban dolgozhasson.

A kedvcsinálóból az is kiderült, hogy Brasch Bence korábban másfél évig együtt lakott Fluor Tomival és SP-vel, illetve tavalyi szakításáról is mesél.

Az előzetest itt lehet megnézni.

Kapcsolódó
Brasch Bence már nincs együtt színésznő menyasszonyával, Márkus Lucával
A színész úgy gondolja, korábban kapcsolatfüggő volt.

The post „Ötezer forintokért játszottam az Operettben” – Brasch Bence arról mesélt, miért adta fel énekesi karrierjét first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed