Friss Hirek

Pataky Attila: Utálok egyedül lenni, női princípium nélkül félember vagyok

Nyikovics Orsolya Edda-rajongóból lett Pataky Attila szerelme, majd harmadik felesége. 15 éve vannak együtt, kapcsolatukról a Meglepetés új számában meséltek.

Utálok egyedül lenni. Női princípium nélkül pedig félember vagyok. Kegyes hozzám a Jóisten, mert csodálatos párom van. Nagy kincsek vagyunk egymás számára. Sok mindenben hasonlóan gondolkodunk, és megegyezik az érdeklődési körünk. Közös hobbi a motorozás, a síelés, egy jó mozi vagy színházi előadás és az utazások. Mi nem új tárgyakat veszünk ajándékba egymásnak, hanem élményeket adunk. Szeretjük megörökíteni a nyaralásainkat, és a fényképeket később visszanézzük, nosztalgiázunk azon, hogy milyen jó volt a közösen töltött idő. Orsika egyébiránt kiváló szűrője annak, hogy egyben maradjak

– árulta el az énekes, akinek neje azt mondta: „Attilában örök tűz ég. Tele belső, soha el nem fogyó értékekkel, igazi állócsillag. Tudja, hogy nemcsak kapni, de adni is kell, legfőképpen szeretetet. Hiszen az az egyetlen valóság. Közben emberből van, tehát a földön is kell maradjon, nem lehet mindig szárnyalni. A test-lélek-szellem aránya nagyon fontos, ebben próbálok én segíteni.”

A házaspár arról is beszélt a magazinnak, ők hogyan ünneplik a szerelmesek napját. Mint elmondták, náluk „szinte mindennap Valentin-nap van, mert nincs külön kiemelve február 14-e”.

Nem kell ahhoz ünnepnek lenni, hogy Attila meglepjen egy szívecskés csokival vagy egy csokor virággal. Mindig figyelmes, tudja, hogy mit szeretek. Nekem pedig különösen könnyű dolgom van, mert mi száz százalékig érezzük egymást

– fogalmazott Nyikovics Orsolya, az Edda frontembere pedig úgy gondolja:

Ha látom a párom szemében a csillogást, és viszontlátom magam benne, akkor nekem már kerek a világ. Az én szeretetnyelvem az elismerő szavak és a testi érintés.

The post Pataky Attila: Utálok egyedül lenni, női princípium nélkül félember vagyok first appeared on 24.hu.


Exit mobile version