Friss Hirek

Pofonegyszerű trükk: egyszerű hozzávalón múlik a ropogós panír

Szinte minden háztartásban elkészül hetente egyszer a rántott hús, de ha szeretnéd, hogy még finomabb legyen, akkor szórj a panírba egy kis szódabikarbónát, írta a Ripost.

A rántott hús akkor a legjobb, ha ropogós panír veszi körbe az omlós, puha hússzeletet. Elsőre talán bizarrnak tűnhet az ötlet, hogy szódabikarbónával rántsd a húst, de a végeredmény magáért beszél.

Ropogós panír recept

Hozzávalók:

Elkészítés:

Mint azt megosztottuk, így készül a világ legkrémesebb burgonyapüréje, valamint azt is elárultuk, hogy mi a tökéletes pörkölt titka.

Kapcsolódó
Így lesz tökéletesen ropogós a sült krumpli
Ne kövesd el ezt a hibát sütés közben!

The post Pofonegyszerű trükk: egyszerű hozzávalón múlik a ropogós panír first appeared on Sokszínű vidék.


Exit mobile version