Polgár Tünde a szagos, pókokkal teli pottyantós budi helyett a tisztást választotta a Farm VIP-ben

A Farm VIP első adásában eldőlt, melyik csapatnak hol lesz a szállása. Mivel a feladatot a sárgák nyerték meg, ők költözhettek be a parasztházba, a vesztes pirosok pedig a pajtába. Ez utóbbi a szerényebb lak, például csak pottyantós budi van, aminek ráadásul le volt szakadva az ajtaja. Míg Kótai Misi és Rippel Feri ezt szerelték, Balogh Edinának szemet szúrt, hogy az illemhely tele van pókhálóval, a színésznő pedig nagyon fél a pókoktól.

Rettegtem attól, hogy amikor itt letáborozunk és meglátom a WC-t, akkor teljesen ki fogok borulni. Hát, megláttam, kiborultam, de sokkal rosszabb lesz használni, mint látni. Ez valami borzalom!

jelentette ki Balogh.

Polgár Tünde eldobható papírülőketakarót is vitt magával, de mikor elért a pottyantóshoz, a szagok miatt szinte azonnal ki is fordult.

Én szerintem keresek egy megfelelő bokrot

mondta az üzletasszony, aki végül egy tisztáson végezte el inkább a dolgát. Később elárulta: ez volt az egyik rémálma a műsorral kapcsolatban.

A sárgák hiába kapták meg a jobb szállást, náluk már az első nap több konfliktus is kialakult:

Kapcsolódó
„Cicababám, mutass föl valamit, és arra hivatkozva ossz nekem észt!” – Rékasi Károly kiakadt Szabyestre a Farm VIP-ben
A fiatal énekesnek nehezen megy a beilleszkedés a színész által vezetett csapatba.

The post Polgár Tünde a szagos, pókokkal teli pottyantós budi helyett a tisztást választotta a Farm VIP-ben first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today