„Remélem, fentről is látszott, mennyien szeretnek” – Hrutka Róbert fotóval üzent a Tompos Kátya emlékére szervezett virrasztásról

Május 31-én a 24.hu-n is tudattuk az olvasókkal, hogy Tompos Kátya Jászai Mari- és Junior Prima díjas színművész-énekes hosszan tartó betegség után elhunyt – mindössze néhány nappal azután, hogy összegyűlt a külföldi gyógykezelésének finanszírozásához szükséges pénzösszeg, melynek eléréséhez gyűjtést, jótékonysági aukciót, koncertet, és gálaestet is szerveztek. A színésznő 41 éves volt.

Tompos Kátya emlékére pénteken virrasztást szerveztek a budapesti Várkert Bazár Neoreneszánsz Kertjében, ahol nagyjából háromszáz ember gyűlt össze az esti órákban. A színésznő jóbarátja, Hrutka Róbert a minap a Facebookon posztolt fotót a Tompos portréja előtt égő mécsesekről, posztjához pedig csupán egyetlen mondatot fűzött:

“…remélem, még fentről is látszott, mennyien szeretnek!”Kapcsolódó
Színes virágokkal és mécsesekkel virrasztottak Tompos Kátya emlékére
Nagyjából háromszáz ember gyűlt össze péntek este nyolc óra körül a budapesti Várkert Bazár Neoreneszánsz Kertjében, hogy Tompos Kátya emlékére

The post „Remélem, fentről is látszott, mennyien szeretnek” – Hrutka Róbert fotóval üzent a Tompos Kátya emlékére szervezett virrasztásról first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed