Rendőri intézkedés közben meghalt egy férfi Budapesten

Vasárnap délben egy II. kerületi társasház lakója jelentette a rendőrségnek, hogy szomszédja zavart állapotban, mezítláb őrjöng az udvaron. A helyszínre érkező járőrök épp meghallgatták a bejelentőt, amikor meglátták a férfit, írja a police.hu.

A járőrök látták, hogy mindkét kezében kés van, ezért felszólították, hogy álljon meg, és dobja el az eszközöket. A férfi csak a rendőrök többszöri felszólítására – amikor már a fegyverüket is elővették – dobta a földre a késeket. A járőrök a zavart férfit megbilincselték, majd mentőt hívtak hozzá.

A 48 éves férfi néhány perc múlva hirtelen eszméletét vesztette, életjeleket nem mutatott, ezért a rendőrök levették a bilincset és azonnal megkezdték az újraélesztését. Ezzel egyidőben megérkeztek a mentők is, de már ők sem tudtak segíteni, a szakszerű ellátás ellenére a férfi a helyszínen életét vesztette.

A haláleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja. Mivel felmerült, hogy az elhunyt előzőleg kábító hatású anyagot fogyasztott, a BRFK nyomozást indított. A halálesettel összefüggésben soron kívüli, hatósági boncolást rendeltek el, amely megállapította, hogy a férfi halálának oka a rendőri intézkedéssel nem hozható összefüggésbe.

The post Rendőri intézkedés közben meghalt egy férfi Budapesten first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed