Rolls-Royce fényhíddal? Így tolják a floridai rendőrök

A méregdrága rendőrautók versenyének egyértelmű győztese Dubai, ahol elsősorban turistalátványosság céljából veszik a luxus- és szupersportautókat. Szintén a ritkaság vonzerejét szerették volna kihasználni Miamiban, ahol egy 2012-es Rolls-Royce Ghost állt be a kötelékbe.

A brit luxusautót nem vásárolta meg a rendőrség, de még csak nem is bérli, egy helyi autókereskedőtől kapták a Ghostot. Az adófizetőknek ez semmibe sem került, az átalakítást költségét is a Braman Motors állta, amit hiába tett közzé a rendőrség, ez jó pár kommentelő figyelmét elkerülte. Van, aki azt kérdezte, hogy ezután jár-e pezsgő a letartóztatás mellé, illetve pénzégetőnek is titulálták a rendfenntartó szervet.

Hirdetés

A Ghostot egyébként nem fogják üldözésre használni, csupán reklámcélokat szolgál. A rendőrség ezzel a szokatlan járgánnyal szeretné népszerűsíteni a szakmát a fiatalok körében, hangsúlyozva, hogy nyitottak az innovációra és csak a legelhivatottabb és legértelmesebb jelentkezőkkel szeretnék feltölteni az állományt.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed