Russell Crowe nem hisz a túlvilágban, de elgondolkodott, miután 40 kakadu meglátogatta őt apja halála után

Mi történik a halál után? – ezt a kérdést tette fel a brit GQ Magazin Russell Crowe-nak a napokban, mikor interjúztatták a színészt. Crowe nem tudja, létezik-e túlvilág, szerinte az emberek amúgy is könnyen elhessegetik ennek gondolatát.

Ő is így tett egészen apja haláláig.

Apám mindig azt mondta anyámnak, hogy madárként fog eljönni és meglátogatni őt, ha majd meghalt.

Majd a színész elmesélte, néhány nappal azután, hogy apja valóban eltávozott, ő épp a saját farmján volt, és egy nap korán fölébredve ücsörgött az irodájában.

Éppen felkelt a nap, és körülbelül 45 vagy 47 – elvesztettem a számolásukat – kakadu leszállt az irodám előtt lévő fára.

A sztorit szemléző Entertainment Weekly újságírója megjegyzi, ez nem szokatlan viselkedés a kakaduktól, ám Crowe szerint nagyon is az.

Megdöbbentem, mert még soha nem láttam ennyi fekete kakadut együtt. Ők olyan madarak, akik külön-külön vagy kettesével, hármasával mozognak. Majd megláttam az ajtóm előtt egy ámbrafa termését.

Crowe ajándéknak tulajdonította ezt, de meglepődött, mert szerinte a varjak ismertek ilyen cselekedetekről.

A kakaduknál nem hallottam ilyesmiről. A fekete kakaduk állítólag hidat képeznek a földi és a túlvilág között. Ismert sztori a folklórban.

The post Russell Crowe nem hisz a túlvilágban, de elgondolkodott, miután 40 kakadu meglátogatta őt apja halála után first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed