Sarah Jessica Parker elmondta, miért engedi a lányainak, hogy annyi édességet egyenek, amennyit csak szeretnének

Sarah Jessica Parker nemrég a Ruthie’s Table 4 podcastműsor vendége volt, ahol arról is szó esett, hogy a színésznő nem szeretné, ha a 14 éves ikerlányai úgy tekintenének az ételre, ahogyan annak idején ő tette az ő korukban – szemlézte a beszélgetést a Page Six.

Amikor lányaim születtek, nem akartam, hogy ellenséges viszonyba kerüljenek az ennivalóval, és ellenségként tekintsenek az ételre

– magyarázta Parker, aki elárulta, hogy amikor ő volt gyerek, az otthonukban tiltólistás volt a cukor, a csokoládé és a kekszfélék is.

Nekik nem akartam ezt. Van otthon keksz, torta, minden. És ennek eredményeképpen jobb kapcsolatod van az ennivalóval. A lányaimnak olyan alakja lesz, amilyenek, és remélhetőleg egészségesek lesznek. Sportolók, élvezik az ételeket és különböző ízlésük van. Remélem, meg tudják majd őrizni az ízek iránt érzett szeretetüket és örömüket

– tette hozzá.

The post Sarah Jessica Parker elmondta, miért engedi a lányainak, hogy annyi édességet egyenek, amennyit csak szeretnének first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed