Sebestyén Balázs Szoboszlai Dominikról: Én nagyon kedvelem őt, ő nem kedvel engem

Hétfőn a 24.hu is megírta, hogy az idei farsangon több fiúgyerek is Szoboszlai Dominiknak öltözött. A téma a Balázsék szerda reggeli adásában is szóba került, mire Sebestyén Balázs elárulta, hogy ő egyébként úgy véli, a Liverpool játékosa nem kifejezetten rajong érte.

A Dominikot én nagyon kedvelem, ő nem kedvel engem. A magyar futballról nem vagyok túl jó véleménnyel, és most ugye nagyon jó, de én 15 éve ekézem a magyar futballt, ami most végre esetleg jó lesz az EB-n. De nem volt azért mindig ilyen jó, már akkor ekéztem a futballt, amikor Dominik még nem a Liverpoolban játszott. De ez neki rosszul esett

– magyarázta a műsorvezető, majd kifejtette, pontosan mire alapozza az állítólagos ellenszenvet.

Egyszer kértek tőle autogramot, egy ismerős elvitte, hogy írja már alá a Balázsnak ezt, merthogy a fia focirajongó, meg minden, és akkor mondta a Dominik, hogy nem. Rendesebben kellett volna beszélni. Nem írta alá, de én értem, hogy ez nekem szólt.

Sebestyén a téma kapcsán hozzátette, jó dolognak tartja, hogy egy magyar futballista ismét ikonná tudott válni, és példaképként gondolnak rá a gyerekek.

Kapcsolódó
Szoboszlai legyőzte Obi-Wan Kenobit – de Pókemberrel nehéz dolga lesz
2024-es farsangi jelmezkörképünkből kiderül, hogy a szuperhősök minden oktatási intézményben dominálnak. Sokakból szürreális emlékeket vált ki a gyerekkori farsangok említése.

The post Sebestyén Balázs Szoboszlai Dominikról: Én nagyon kedvelem őt, ő nem kedvel engem first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed