Sergio Ramostól vehette át az év dalának járó díjat Shakira a Piquét fikázó számáért a Latin Grammyn

Pénteken rendezték meg a Latin Grammy ceremóniáját a spanyolországi Sevillában, ahol Shakirát, és az argentin dj-producerét, Bizarrapet az a megtiszteltetés, hogy nekik ítélték az év legjobb dala díjat.

A spanyolok világbajnok focistájával Gerard Piqué-vel egy évtized után viharos körülmény között szakító kolumbiai énekesnő ráadásul azért a Bzrp Music Sessions, Vol. 53 című számáért kapta meg ezt a rangos díjat, amiben olyan dumákkal osztja ki a férjét, akinek a hűtlenségéről ő maga is a sajtóból értesült, hogy hülye volt, hogy lecserélte egy Twingóra.

De ami igazán extrává tette az eseményt, az az, hogy a díj átadására Piqué egykori riválisát, a spanyol válogatottban vele együtt játszó Sergio Ramost kérték fel a gála szervezői.

A szervezők fricskáját még az énekesnő is annyira frappánsnak tartotta, hogy büszkén osztotta meg a közösségi oldalán a videót arról, ahogy átveszi a díjat.

Shakira just won the #LatinGRAMMY for “Song of the Year” – BZRP Music Sessions, Vol. 53! / Shakira acaba de ganar el #LatinGRAMMY a “Canción del Año” por su sesión junto a @bizarrap! pic.twitter.com/gc5hfrvvue

— ShakiraMedia (@ShakiraMedia) November 17, 2023

Az egészet tovább fokozta, hogy az indy100 beszámolója szerint az év popdalának járó díjat is Shakira kapta a másik, Karol G-vel készített TQG című számáért, amiben szintén a volt férjét ostorozza.

The post Sergio Ramostól vehette át az év dalának járó díjat Shakira a Piquét fikázó számáért a Latin Grammyn first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed