Super Bowl: Kansas City Chiefs – San Francisco 49ers (élő)

272 alapszakasz-mérkőzés, 12 rájátszás-összecsapás, egy nagy Taylor Swift-felhajtás után elérkeztünk az NFL-szezon végéhez. A Kansas City Chiefs számára lehetőség nyílt, hogy megvédje a címét, amire 19 éve nem volt példa a liga történetében, míg a San Francisco 49ers 1982, 1985, 1989, 1990 és 1995 után hatodszor érhet a csúcsra, amivel holtversenyben éllovassá válna a New England Patriots és a Pittsburgh Steelers csapatával.

A két csapat nemrég már találkozott egymással a Super Bowlok történetében, 2020-ban a Chiefs úgy nyert, hogy a negyedik negyedben három touchdownt is szereztek Patrick Mahomesék, és tízpontos hátrányból fordítva győztek 31-20-ra.

Míg a Chiefs döntőbe jutására a legnagyobb esélyt látták a szezon előtt, és a csapat a rájátszásban olyan csapatokat takarított el az útból, mint a megerősödött Miami Dolphins, a nagy reménység Buffalo Bills, valamint az alapszakasz MVP által irányított Baltimore Ravens, addig a 49ers az alapszakaszban egyszer megremegett, majd a playoffban a Green Bayt szoros meccsen, a Detroit Lionst pedig történelmi fordítással győzve jutott el a Super Bowlig.

The post Super Bowl: Kansas City Chiefs – San Francisco 49ers (élő) first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed