Szegedre érkezik a nyáron Hrutka Róbert Cseh Tamás-emlékestje

Színészlegendákkal érkezik a Szegedi Szabadtéri Játékok színpadára Hrutka Róbert Csönded vagyok című Cseh Tamás-emlékestje, melyet augusztus 7-én láthat a közönség – tájékoztatta a fesztivál az MTI-t.

A közlemény felidézi: Hrutka és művésztársai eredetileg Cseh Tamás születésnapja tiszteletére alkották meg az összeállítást, amelyet ezúttal éppen halálának tizenötödik évfordulóján láthatnak az Újszegedi Szabadtéri Színpad nézői.

A dalszerző munkásságát Bereményi Gézához fűződő évtizedes barátságának, alkotói együttműködésének tükrében, közös dalaikon keresztül mutatja majd be, az esten pedig Hrutka Róbert a hangszerelés mellett énekesként és gitáron is közreműködik majd.

Zenekarában Markó Ádám felel a dobokért, Fehérvári Attila játszik basszusgitáron, Galambos Zoltán zongorázik és Kalmus Felicián csellózik, Dely Domonkos pedig vokállal és perkán működik közre.

Az esten fellép Udvaros Dorottya – aki idén a Rebecca nézőit is elkápráztatja Mrs. Van Hopper szerepében – mellett Cserhalmi György, Für Anikó, Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter, valamint Szegezdi Róbert és Gubik Petra is, akit a már említett Rebecca főszerepében id láthatnak a fesztivál nézői.

The post Szegedre érkezik a nyáron Hrutka Róbert Cseh Tamás-emlékestje first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed