Szélesebb külső kijelzőt kaphat a Galaxy Z Fold6

Szélesebb külső kijelzőt kaphat a Galaxy Z Fold6, a júliusra várt mobil az elmúlt évek legnagyobb megjelenésbeli változását hozhatja.

Az Ice Universe szerint a telefon szélesebb külső kijelzőt kap elődeihez képest, de a panel nem lesz szélesebb a Pixel Foldénál.

Galaxy Z Fold5 – illusztráció

Más is változhat, az eszköz sarkai szögletesebbek lehetnek. A szivárogtató úgy véli, hogy a telefon sarkai leginkább a nubia Z60 Ultráéhoz hasonlíthatnak. A telefon kerete is jóval laposabb lehet, szintén az említett nubia mobilhoz hasonlóan.

Galaxy Z Fold 6 is not as wide as the patent picture, but it is also relatively wide, and the screen R angle is close to the right angle. If you look for a mobile phone for analogy, it is more like the screen R angle of Nubia Z60 Ultra.And the middle frame is similar, which is a… pic.twitter.com/wWKCM0teMb

— ICE UNIVERSE (@UniverseIce) February 20, 2024

Nemrég írtunk róla, hogy egy megbízhatónak mondható szivárogtató, Tech_Reve arról számolt be az X-en, hogy a Galaxy S24 Ultrában megtalálható 200 megapixeles ISOCELL HP2-es érzékelőt kaphatja meg a Z Fold6, vagyis megtörnék a Fold4 óta tartó hagyományt.

From now on, my Galaxy Z Fold6 leak is absolutely accurate, not based on patent drawings and other sources.
First of all: the design of Fold6 is more square.

— ICE UNIVERSE (@UniverseIce) February 20, 2024

 

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed