Vaskos bemutatással indította a reggelt a BBC híradósa

Egy óriási bemutatással kezdte a brit köztévé szerda reggeli élő adását Maryam Moshiri, a BBC híradósa – majd miután felfogta, mi történik, pókerarccal olvasott be egy Boris Johnsonról szóló hírt. Hiába, az évek meg a rutin.

🚨#WATCH: As BBC News opens with anchor Maryam Moshiri was caught giving the middle finger live on the broadcast before transitioning to delivering the morning news pic.twitter.com/1l4tHccEM2

— R A W S A L E R T S (@rawsalerts) December 6, 2023

A tizenhat éve híradózó Moshiri ma reggel az X-en magyarázta a történteket:

„Tegnap az adás kezdete előtt egy kicsit viccelődtem a stábbal. Úgy tettem, mintha visszaszámolnék, miközben a rendező tíztől visszaszámolt […], majd amikor az egyhez értünk, viccből megfordítottam az ujjamat, és nem tudtam, hogy ezt a kamera mutatni fogja. […] Nem a nézőknek, sőt, igazából nem is egy embernek akartam »beinteni«. Buta vicc volt, amit néhány barátomnak szántam.”Egyúttal bocsánatot kért azoktól, akiket megbántott.

A hír egyébként azt volt, hogy az egykori brit miniszterelnök szerdán a járványügyi bizottság kétnapos meghallgatásán sajnálatát fejezte ki a koronavírus-járvány halálos áldozataiért és családtagjaikért, és elismerte, hogy hibákat követett el a járványkezelésben – bár azt nem tudta megmondani, mit tehetett volna másképp.

Johnson sötétben, három órával a meghallgatás kezdete előtt érkezett a helyszínre, hogy ne kelljen találkoznia az épület előtt ellene tiltakozókkal.

(via 24.hu)

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed