Videón az olaszországi repülőbaleset: egy autóban ülő kislány halt meg a lezuhanó katonai gép robbanása után

Videón is látható az a tragikus repülőbaleset, amely szeptember 16-án történt Torino közelében. Amint arról beszámoltunk, gyakorlatozás közben lezuhant egy katonai repülőgép; az MB-339 típusú kiképző és harci gép a becsapódás után kigyulladt, egy autót a robbanás felemelt, a jármű felborult.

Az autóban négy utas tartózkodott – egy ötéves lány, 12 éves bátyja és a szüleik; a kislány életét vesztette, bátyja másodfokú égési sérüléseket szenvedett. A Daily Mail információi szerint a szülők szinte sértetlenül megúszták a balesetet, de sokkos állapotba kerültek, emiatt szorultak kezelésre.

A videón látható a pillanat, amikor a pilótának sikerül katapultálnia, a gép egy másodperccel később már lángol a földön. A felvétel megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

Italy:A Frecce Tricolore airobatic plane crashing near Turin .—The emergency occurred during a training flight before the Sunday air show.. pic.twitter.com/BsofsVAXJU

— Wolf (@Vuk02577707) September 16, 2023

Az első feltételezések szerint a harci repülő madárral ütközhetett, ez okozhatta a balesetet. A repülő a vasárnapi légi bemutatóra készült, az eseményt a tragédia miatt nem rendezik meg.

The post Videón az olaszországi repülőbaleset: egy autóban ülő kislány halt meg a lezuhanó katonai gép robbanása után first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today