Friss Hirek

Ha túl drága a Jimny, itt a Suzuki másik terepes doboza!

2020-ban mutatta be a Suzuki a második generációs Hustlert, így elérkezett az életciklusának feléhez. A kei car frissítésével egy új felszereltségi szint, a Tough Wild (“kemény vadon”) is megjelent a kínálatban, amely a túrázókat célozza. A korábbi verzióval ellentétben fekete hűtőmaszkot kapott, amely összeköti a két kör alakú LED fényszórót, emellett több feketén hagyott műanyag, és némi króm díszítés jellemzi a külsejét.

Hirdetés


Az utastérben vízlepergető textíliából készülnek az ülések és az ajtópanelek, illetve a hagyományosabb Hustlerekhez képest valamivel több tárolórekesz található a Tough Wildben. Újdonság, hogy a hátsó ülések lehajthatóak, így akár két személy részére guruló ágyként is funkcionálhat. Erre a Suzuki is gondolt, hiszen felárasan matracok is rendelhetőek hozzá.

Kétféle hajtáslánccal érhető el a Hustler különleges kivitele: az olcsóbb lehetőség egy lágy hibrid modell, amelynek szívét egy 660 köbcentis, háromhengeres benzinmotor adja 48 lóerős teljesítménnyel és elsőkerék-meghajtással. Az erősebb, 63 lovas modell már turbós erőforrással és összkerékhajtással érkezik, viszont ahogyan az belépő modell, úgy ez is kizárólag CVT váltóval érhető el.

Hirdetés

Nem meglepő módon kizárólag Japánban elérhető a Suzuki kei carja, a 48 lóerős változatért nagyjából 4 millió forintnak megfelelő jent kérnek, míg az erősebb Hustlerért alaphangon 4,5 millió forintot kell fizetni. A Suzuki megerősítette, hogy később érkezik kizárólag villanyhajtással is, de azt már lehet csak a harmadik generáció kapja meg.


Exit mobile version