Zámbó Krisztián: A szerelmem folyamatosan ápol engem, de nehezen tudunk együtt aludni

Zámbó Krisztián április végén számolt be arról a közösségi oldalán, hogy elesett a biciklijével, aminek következtében eltört a könyöke. Az énekes most a Bors érdeklődésére árulta el, hogy igen nehezen gyógyul, miután pedig nemrégiben levették a gipszet a könyökéről, kiderült, hogy a csuklója is el van törve.

Nehéz elviselni ezt a semmittevést, de ennek ellenére a fellépésekre valahogy mindig eljutok. A szerelmem folyamatosan ápol engem. De a legnagyobb probléma, hogy nehezen tudunk együtt aludni, mert ő folyton attól fél, hogy ráfekszik én pedig nem tudok miatta aludni. Úgyhogy két-két és fel hete alig alszunk együtt, mert vagy én alszom a nappaliban vagy ő, és már nagyon hiányzik.

Mint mondta, bár a gipsze lekerült, a karját továbbra sem tudja kinyújtani.

Csinálom itthon a gyakorlatokat, amiket az orvosok mondtak, illetve próbálok odafigyelni. Igyekszem nem hisztizni, de ez nekem is egy nagyon új helyzet. Amikor csak tudok, lemegyek a párommal sétálni, hogy mozogjak. Tegnap shoppingoltunk, kávéztunk, az nagyon jó volt. Meg a fellépéseket nagyon várom, azok mindig elfeledtetik velem a bajokat. Az nem jó, ha csak itthon ülök. Van olyan nap, hogy ki se mozdulok, olyankor azt érzem, hogy meghülyülök. Már kicsit el is szoktam az emberektől

– mondta a lapnak az énekes, hozzátéve: nagyon furcsa érzés a számára az, hogy párja, Takács Zsuzska mostanában mindenhová nélküle megy.

De mindig amikor elmegy, telefonálunk. Vezetni sem tudok így, úgyhogy most ő vezet, de nagyon jól tűri a dolgokat. Ő mossa meg a lábamat, konkrétan úgy viselkedik, mint egy ápolónő. Pedig én nem vagyok ilyen, nem bírom a kiszolgáltatottságot, én azt szeretem, ha mindent magamnak tudok megcsinálni. Persze, nyilván egy kézzel nem tudok.

Kapcsolódó
Zámbó Krisztián elesett a biciklijével, könyöktörést szenvedett
Azt mondja, 44 év alatt most először törte a csontját.

The post Zámbó Krisztián: A szerelmem folyamatosan ápol engem, de nehezen tudunk együtt aludni first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed