Védjegyoltalmat kért Mészáros Lőrinc, mutatjuk mire

Mészároséké lesz a Superhuman Center kifejezés, és érdekeltségei sorra kapják a milliárdos hiteleket saját bankjától.

Mi történt? Védjegyoltalmat kért a Superhuman Center kifejezésre a Mészáros Lőrinc résztulajdonában lévő Fájdalom-ambulancia Kft. Ezzel a névvel egyebek között egészségügyi szűrést, orvosi tanácsadást, gyógyászati szolgáltatásokat lehet majd nyújtani, írta a hvg.hu.

Miért fontos ez? Ahogyan arról mi is írtunk, Mészáros Lőrinc 2020 decemberében lett érdekelt a Fájdalom-ambulancia Kft. nevű egészségügyi cégben, ahol egyik tulajdonostársa Magyar Mátyás, a Diósgyőr FC Kft. többségi tulajdonosa. A Superhuman Center név nem ismeretlen, miután a felcsúti milliárdos és üzlettársai a tavasszal megalapították a Superhuman Center Kft.-t.

Kontextus. A tulajdonosok azóta nemcsak a név kizárólagos használatát intézték el, hanem a hitelnyilvántartás szerint 3 milliárd forintnyi finanszírozáshoz is hozzájutottak az MBH Banktól, amelyben ugyan Mészáros a főtulajdonos, de 30 százaléknyi részesedése az államnak is van. A Superhuman Center székhelyeként az exkluzív budai fitneszközpont, az Oxygen naphegyi címét adták meg, amelyben Mészáros éppúgy érdekelt, mint az ott működő Sunhill Bistróban.

The post Védjegyoltalmat kért Mészáros Lőrinc, mutatjuk mire appeared first on Forbes.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed