Vége lesz-e az orosz-ukrán háborúnak, ha Trumpot megválasztják?

A 444 információ szerint már szolgálnak itthon a kínai rendőrök – de lehet erről már bármi adatot tudni? A kínaiak Gulyás szerint értik az itteni szabályokat, a nemzeti gyakorlattól nem tér el, hogy itt vannak, és nem fognak egyedül járőrözni nálunk. Ha a kínai rendőrök megfelelnek az elvárásoknak, akkor szerinte évről évre megújíthatják az együttműködést. A Belügyminisztériumot ajánlja további információkért.

Vége lesz-e az orosz-ukrán háborúnak, ha Trumpot megválasztják? – szólt az amerikai elnökjelölt sokszor ismételt ígéretére utaló kérdés. Gulyás szerint ha elég erős az USA, akkor véget tud vetni a háborúnak. Szerinte ha Trumpot megválasztják, és ez az amerikaiak szándéka, akkor tárgyalóasztalhoz tudják kényszeríteni a feleket. A kormány meg van győződve arról, hogy egy republikánus kormány békét fog teremteni. Azt mondta, hogy ő is hallott Trump elképzeléseiről, viszont arra, hogy a kormánynak van-e forgatókönyve a békére, már nem válaszolt.

A magyar kormánynak csak az a lényeg, hogy béke legyen. Magasabb növekedést, olcsóbb nyersanyagot fog jelenteni a béke, mondta Gulyás.

The post Vége lesz-e az orosz-ukrán háborúnak, ha Trumpot megválasztják? first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed