Lázár János szerint hiba alábecsülni Magyar Pétert

Az ellenfelet, a kihívót soha nem szabad alábecsülni, akármilyen is az. Aki három hónap alatt 30 százalékos politikai pártot tudott felépíteni, azt nem szabad alábecsülni. Azt egy olyan kihívónak kell tekinteni, akit meg kell érteni, fel kell dolgozni és meg kell érteni, hogy mi zajlik a politikában. Szerintem itt sebességváltásra van szükség.

– mondta Lázár János közlekedési és építésügyi miniszter a 444.hu szerint a Tranzit fesztiválon Magyar Péterről. Lázár szerint lehetetlen, hogy a Fidesz helyett egy ellenzéki politikus uralja az utcát:

Vissza kell szerezni az utcát, vissza kell szerezni a köztereket, vissza kell szerezni a falvak nyilvánosságát, a városok nyilvánosságát és a főváros nyilvánosságát. Ki kell tudni állni, és ki kell merni állni.

Lázár azt tartja hibának, hogy a Fidesz gyakran zártkörű eseményeken kampányolt.

Nem jöhetett akárki, a helyi polgármesterjelölt nem akarta, hogy kiálljunk egy utcasarokra, ahol jöhet bárki, és ha akar, pofán is verhet bennünket. Verbálisan legalábbis az első körben.

Hibának tartja, ha azt gondolják, hogy a Tisza Párt nem tud megerősödni és 106 jelöltet állítani. Szerinte 2006 őszén a Fidesz is úgy nyerte meg az önkormányzati választást, hogy nem voltak jelöltjei, médiája, adatbázisa, és tavasszal még kikaptak. Szerinte nem provfesszionális, hagyományos munkamódszer, hanem szív, szenvedély és lélek kell a győzelemhez.

The post Lázár János szerint hiba alábecsülni Magyar Pétert first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed