Bajban a veszprémi kézicsapat, többen is rosszul lettek és infúziót kaptak

Többen is rosszul lettek a Veszprém kézilabdacsapatának játékosai és stábtagjai közül. Egyelőre még nem derült ki, hogy ételmérgezés vagy vírusos fertőzés okozta ezt, mindenesetre a betegeket elkülönítették, a szobákat fertőtlenítették.

A tegnapi, Füchse Berlin elleni mérkőzésünk alatt, illetve után kapusunk és egyik stábtagunk is hányás, hasmenéses problémával küzdött. A lefújást követően kihívtuk hozzájuk a mentőket, akik ételmérgezés szerű vagy vírusos fertőzésre utaló tüneteket állapítottak meg és infúziót adtak nekik, majd beszállították őket a bielefeldi kórházba. Pár vizsgálat és vérvétel után éjszakára visszatérhettek a hotelbe

– olvasható a veszprémiek Facebook-oldalán megjelent közleményben, ami azzal folytatódik, hogy az este során többen is jelezték, hogy rosszul érzik magukat. Összesen nyolcan betegedtek meg.



Három stábtagnál és öt játékosnál is ugyanez a probléma lépett fel, ezért további infúziókra volt szükség. Az állapotuk jelenleg stabil, javulóban van, így kórházi ápolás szerencsére nem szükséges. Még nem tisztázott, hogy a probléma oka valóban ételmérgezés vagy vírusfertőzés volt, de reménykedünk benne, hogy nem növekednek tovább ezek az esetszámok.

Vasárnap délután a Veszprém a Kiellel döntőzik majd a So-Tech Cup döntőjében. A nyáron kinevezett vezetőedző, Xavi Pascual azt mondta, csapatként kell megoldaniuk a helyzetet, a többieknek kell a hiányzók helyébe lépniük.

Kapcsolódó
Az új edző teljesen megreformálta a veszprémi kézilabda-taktikát
Xavi Pascual annyi új dolgot hozott, amit egy-két nap alatt nem lehet megtanulni.

The post Bajban a veszprémi kézicsapat, többen is rosszul lettek és infúziót kaptak first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed