Imre Bence öt gólt dobott, de hiányzói ellenére is a Veszprém a kupagyőztes

A bajnok és kupagyőztes Veszprém HC és az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata is felkészülési tornát nyert Németországban.

A veszprémiek a Hallében megrendezett So-Tech Kupa szombati elődöntőjében 41-32-re verték a német élvonal legutóbbi ezüstérmesét, a Füchse Berlint, majd nem várt nehézségekkel szembesültek: öt játékosuknál és három stábtagjuknál is ételmérgezés szerű vagy vírusos fertőzésre utaló tünetek jelentkeztek, többen kórházba kerültek és infúziót kaptak.

Mindezek ellenére a vasárnapi döntőt a Veszprém 38-32-re megnyerte a német THW Kiellel szemben. Utóbbi csapat magyar olimpikon jobbszélsője, Imre Bence öt gólt lőtt.



A szegediek a Kasselben rendezett Probonio Sommermärchen Turnier első napján, szombaton 27-23-ra verték a Sipos Adriánt foglalkoztató német MT Melsungent, a vasárnapi fináléban pedig 33-26-os sikert arattak a lengyel bajnokságban és kupában is ezüstérmes Industria Kielce ellen. A csongrádiak magyar olimpikonjai közül Bodó Richárd előbb négy, majd öt alkalommal talált a hálóba, Bánhidi Bence pedig előbb egy, majd öt gólt szerzett.

Kapcsolódó

The post Imre Bence öt gólt dobott, de hiányzói ellenére is a Veszprém a kupagyőztes first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed