Sváby András lakóautóban mesélteti vendégeit, Osváth Zsolt beszélgetős műsort indít a Viasat3-on

Október 7-én 21:00-kor Sváby András vezetésével veszi kezdetét a VIASAT3 saját gyártású műsora, az Útközben elmeséled. Az Ufa Magyarország gyártásában készülő heti produkció a road movie és a talkshow ötvözete, ahol a műsorvezető és vendége útnak indulnak egy lakóautóval, hogy két teljes napot töltsenek el együtt. A kirándulásra nem visznek magukkal semmilyen kütyüt, hogy kizárólag magukra, a baráti, mély beszélgetésekre és az előttük álló kalandra tudjanak koncentrálni. Azt ígérik, hogy mind a 8 epizódban egy-egy életutat és a vendégek számára fontos mérföldköveket ismerhetünk meg, de azt is láthatjuk, hogyan néznek szembe olyan kihívásokkal, amik kívül esnek a komfortzónájukon. Kiderül, hová utazik Sváby András Rubint Rékával, merre jár Kajdi Csaba “Cyla” társaságában, milyen emlékhez utaznak vissza Szabó Győzővel, vagy éppen milyen élmények várnak Szilágyi Liliánára.

Ősszel debütál a csatornán az Őszinte leszek – Talkshow Osváth Zsolttal című late night show is, amely a tartalomgyártó ZSHOWtime című YouTube sorozatán alapszik. A 318 productions gyártásában készülő műsorban Osváth Zsolt mellett két ismert személyiség és két civil vendég beszélget aktuális, sokakat foglalkoztató kérdésekről.

The post Sváby András lakóautóban mesélteti vendégeit, Osváth Zsolt beszélgetős műsort indít a Viasat3-on first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed