Sydney van den Bosch és vőlegénye eldöntötték, milyen nevet viseljen jövőbeni gyerekük

Sok dolga akad mostanában Sydney van den Boschnak, aki hamarosan újra férjhez megy, ezúttal Kaszás Benjámin teniszedzőhöz, aki az év első hónapjaiban kérte meg a kezét. A Szerencsekerék szerencselánya korlátozott ideig elérhető Instagram-történeteiben sorolta fel, mi mindennel foglalkoznak vőlegényével mostanában.

„Miközben lélekben még próbálunk lelassulni” – kezdte a sort az influenszer, majd arról posztolt, hogy eközben

ügyeket intéznek,
keringőzni tanulnak Hegyes Bercitől,
keresik álmaik otthonát,
desszerteket kóstolnak,
ő fogászati és arcápolási kezelésen vesz részt,
valamint esküvői ruhapróbákra jár (de legalább a cipője már megvan a nagy napra).

Nemcsak időpontunk lett a szertartásvezetőhöz, de el is kellett döntenünk, hogy a gyermekünk majd milyen nevet viseljen

árulta el van den Bosch, minden bizonnyal arra a gyakorlatra utalva, hogy a házasságkötés előtt a házasulandó feleknek előre döntést kell hozniuk, hogy a házasság ideje alatt születő közös gyerekeik milyen vezetéknevet kapjanak majd.

A modellnek egyébként a héten esedékes a lánybúcsúja, várhatóan zuhogó esőben, derült ki az Instagram-történetéből. „Természetesen ahova Beni megy, ott szikrázó napsütés lesz” – tette hozzá.

Sydney van den Bosch korábban öt éven keresztül volt Egerszegi Tamás felesége, tavaly szeptemberben jelentette be, hogy a labdarúgóval válnak.

The post Sydney van den Bosch és vőlegénye eldöntötték, milyen nevet viseljen jövőbeni gyerekük first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed