Útlezárások az árvíz miatt

A Duna magas vízállása miatt a lezárták a Győr-Moson-Sopron vármegyei 14-es főúton található Vámosszabadi ártéri hidat és ezzel együtt a határátkelőhelyet is. A lezárás érinti a teljes közúti forgalmat, így az autósok Győr-Moson-Sopron vármegyében az M15-ös autóutat, Komárom-Esztergom vármegyében pedig a 13-as főúti Monostori-hidat használhatják kerülőútként – közölte az Utinform.

További két megyében több utat is lezártak. Komárom-Esztergom vármegyében a 11-es főút több szakaszát, nem járható az Esztergom-országhatárhoz vezető út az 1-es km közelében, a Mária Valéria híd közelében. Dunaalmáson és Neszmélynél a hajóállomáshoz, komphoz vezető utat, csakúgy mint a szobi és pilismaróti, a szigetmonostor, a dunabogdányi, a leányfalui komphoz vezető utak is zárva vannak már. A Váci komp szeptember 19-én csütörtök estig még jár.

Pest vármegyében leginkább a Duna menti kerékpárutak és komphoz vezető utak nem járhatóak. Az Ipolydamásd országhatárhoz vezető utat, egy 500 m-es szakaszon árvízi védekezés miatt kellett lezárni. Ennek folytán a Helemba határátkelőhely sem használható.

The post Útlezárások az árvíz miatt first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed