Beintett két sofőr egymásnak az M7-es sztrádán, büntetőfékezés és baleset lett a vége

A Kaposvári Járási Ügyészség közúti veszélyeztetés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megleckéztetni egy másik sofőrt az M7-es autópályán.

A Somogy Vármegyei Főügyészség közleménye szerint a harmincas éveiben járó férfi Nagykanizsa felé tartott a sztrádán, amikor Szántód közelében utolért egy másik autót. Az utolért autó sofőrje lassabban haladt, és pont több autót előzött a belső sávban.

A harmincas férfi úgy gondolta, hogy a másik autós feltartja őt a haladásban, ezért többször is villantott a távolsági fényszóróval.

ugyeszseg.hu

Később megelőzte a sofőrt, majd az ujjával beintett neki, aki ezt viszonozta. A harmincas férfi ezután lassított, ezért a másik autó sofőrje a megpróbálta visszaelőzni őt a belső sávban.

Ekkor a terhelt hirtelen bevágott a másik autós elém, majd forgalmi ok nélkül hirtelen fékezett. A mögötte haladó jármű vezetője ekkor szintén erőteljesen fékezett, azonban az ütközést már nem tudta elkerülni, és hátulról belerohant az elkövető autójába. Az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést, pénzbüntetés, és közúti járművezetéstől eltiltást kért a harmincas férfire.

The post Beintett két sofőr egymásnak az M7-es sztrádán, büntetőfékezés és baleset lett a vége first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed