Ázsia Expressz: „Hülye pincsikutyákként rohangálunk körülötte, hogy legyen jó kedve” – Stohl Andrásnak elege lett Dietz Gusztávból

Az Ázsia Expressz legutóbbi hajszáján JollyékLaky Zsuzsiék és Mészáros Bendéék küzdöttek meg a továbbjutásért. Ördög Nóra közben a többieket kérdezte, kit várnak vissza. Stohl András őszintén válaszolt.

Nem tudom, mondtak-e már ilyet ebben a műsorban: nekem tökéletesen mindegy, ki jön vissza. Nem azért, mert mindenkit szeretek. Egyiket sem várom vissza! Nem tudom már őszinte szívvel egyik párosra sem azt mondani, hogy őt várom vissza szívesen

– jelentette ki a színész. Mint mondta, Zsigmond Angiéknál az zavarja, amilyen stílusban beszélnek egymással, de Dietz Gusztáv hozzáállása sem tetszik neki.

Guszti saját magával küzd, láthatóan nagyon mérges magára mindig. Mi mindannyian hülye kis pincsikutyákként rohangálunk körülötte, hogy Guszti bácsi, legyen már jó kedved! Hát, ne legyen jó kedve! Ha nincs jó kedve, menjen haza!

– mondta Stohl András.

Hogy végül melyik páros esett ki, arról itt számoltunk be:

Kapcsolódó
Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott a versenytől
Fel kell dolgozniuk a történteket.

The post Ázsia Expressz: „Hülye pincsikutyákként rohangálunk körülötte, hogy legyen jó kedve” – Stohl Andrásnak elege lett Dietz Gusztávból first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed