Tóth Gabi: Azért nem voltam ott a gyermekvédelmi tüntetésen, mert nem tüntetni járok, hanem védem a gyerekeket

Tóth Gabi a napokban Instagramon reagált a TV2 korábbi riportjára, amiben két témában is nyilatkozott: egy székesfehérvári tinédzser öngyilkosságával és a Sztárban sztár All Stars című műsorral kapcsolatban. Emiatt sok kritika érte az énekesnőt, akinek állítása szerint fogalma sem volt arról, hogy a két témát így összemossák majd.

A pénteki Tények Pluszban az eredeti riportot készítő TV2-nek is elmondta, hogy sosem használna fel egy ilyen tragédiát öncélúan, majd arról beszélt: édesanyaként nagyon fontosnak tartja a gyermekvédelem kérdését.

Megkaptam, hogy miért nem voltam ott a gyermekvédelmi tüntetésen. Azért nem voltam ott, mert nem tüntetni járok, hanem védem a gyerekeket. És ezt úgy tudom, ha gyakorlatban fogjuk magunkat, és megyünk, és csináljuk: közösségeket szervezünk, karitatív tevékenységeket folytatunk, megyünk rendhagyó osztályfőnöki órákra edukációs órákat tartani a gyerekeknek, visszaválaszolok, akinek csak tudok – teszem a dolgomat! És ha már csak kettő gyereknek tudok segíteni és megmentem attól, hogy rossz gondolatai legyenek, akkor nekem megérte. És szeretnék mindenkinek, aki támad, annyit üzenni, hogy el lehet kezdeni megvédeni a gyerekeinket

– fogalmazott Tóth Gabi, utalva arra a februári tüntetésre, amit online tartalomgyártók szerveztek a gyerekek védelmében a Hősök terén. Az énekesnő nem ment el a demonstrációra, döntését akkor így magyarázta:

„Majd ha lesz egy politikailag mindkét oldaltól független tüntetés, ami tényleg arról szól, hogy védjük meg a gyermekeinket a pedofiloktól (ami teljesen evidens részemről is), akkor elmegyek… Egy olyan tüntetésre, amit azok szerveztek, akik évek óta a lejáratásomon dolgoznak, akiket baloldali politikusok támogatnak, és felhasználják a gyermekvédelemi, pedofil témát a saját politikai céljaikra… Nos, köszönöm a meghívást, de egy ilyen eseményen nem veszek részt!”

Kapcsolódó
Összerúgta a port Tóth Gabi a TV2-vel: öngyilkosságról szóló riportban promózták nyilatkozatával a Sztárban sztárt
Azt mondja, tanulságos eset volt számára is a riport készülte, így legfeljebb máskor nem nyilatkozik.

The post Tóth Gabi: Azért nem voltam ott a gyermekvédelmi tüntetésen, mert nem tüntetni járok, hanem védem a gyerekeket first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed