Így lesz még vadabb az új BMW M5 kombi!

A szénszálból készült, kétrészes BMW M Performance diffúzor az új BMW M5 Touring hátsó kialakításának leginkább meghatározó eleme, amely markáns lamelláival kétséget sem hagy a modell sportos kvalitásai felől. Mindehhez a kipufogórendszer BMW M Performance dupla ikervégződése társul, amely extrém hatásos kiállást garantál. A szénszál és titán ötvözetéből készült kipufogóvégekből tör elő a nagyszerű hang, mart titánvégződéseik pedig dombornyomott M5 logót viselnek. Emellett a tetőszárny alá tervezett, szénszálból készült BMW M Performance hátsó légterelő lapok sem csak díszek.

Hirdetés

A tervezőmérnökök azonban az új BMW M5 Touring frontrészét is aprólékosan továbbgondolták, mind a megjelenés, mind pedig az aerodinamika szempontjából. A szénszálból készült BMW M Performance első koptatók még inkább az első lökhárító nagyméretű légbeömlőjére irányítják a figyelmet. Oldalnézetből a küszöbtoldatok alkotnak látványos kontrasztot a hosszan elnyújtott tetőívvel, kihangsúlyozva az új BMW M5 Touring vállrészét. Utóbbit a Frozen Black árnyalatú BMW M Performance küszöbmatricák még inkább előtérbe helyezik. Látványos elemek továbbá a szénszálból készült külső visszapillantó-házak és az aramidból készült tetőantenna. Az aramidszál-erősítésű műanyag nagyban hasonlít a szénszál-erősítésű műanyaghoz, csak jobb elektromágneses áteresztőképességgel bír.

Az utasterét négy részből álló BMW M Performance szőnyeg fokozhatja tovább, dekoratív kontrasztvarrással, M Performance emblémával és a BMW M divízió trikolor árnyalatával. Az M Performance kulcstartó ugyancsak látványos és az Alcantara, illetve szénszálas bőr kettőséből készült borítás mindenféle karcolástól megóvja a slusszkulcsot. A leszerelt kerekek tárolására a négyrészes, M Performance felirattal ellátott kerékzsákok kínálnak tökéletes megoldást, amelyek megerősített fogantyúiknak köszönhetően könnyedén szállíthatók és mind a vezetőt, mind pedig az autót megvédik a szennyeződésektől. Hab a tortán, hogy az alkatrészek mindegyikét a BMW Group szigorú minőségi irányelvei mentén tesztelték és az új modellel párhuzamosan homologizálták, felszerelésükhöz így az illetékes hatóságok utólagos engedélyére sincs szükség.


Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed