Iszonyú állapotban találta az otthonát a nő, aki azért fizetett valakinek, hogy vigyázzon a házára

Gyomorforgató videót osztott meg otthona siralmas állapotáról egy Monica Christina nevű brit nő – írja a Sun című bulvárlap skót kiadása.

Monica azt írja, csak néhány napra kellett elutaznia egy családi vészhelyzet miatt, de mivel fontos csomagokat várt, és néhány dolgot életben kellett tartani, úgy döntött felvesz valakit, aki vigyáz a házára, amíg ő távol van.

Amikor hazaért, olyan állapotokat talált, hogy elsőre azt hitte, valaki valamilyen rossz tréfát űz vele. A konyha tele volt rohadó, penészes ételmaradékokkal, a mosogató szennyes edényekkel. Egyetlen evőeszköz és tányér sem volt tiszta, az „otthonszitter” pedig valamiért a hűtőt is lekapcsolta, így minden megromlott benne.

Monica azt írja, azok után, amit otthon talált, egyetlen pennyt sem volt hajlandó kifizetni az embernek, akit megbízott azzal, hogy vigyázzon a házára, és azt is megfogadta, hogy soha többé nem vesz igénybe ilyen szolgáltatást.

A Sun azt írja, az Egyesült Királyságban átlagosan havi 2000 fontért (kb. 940 ezer forintért) lehet house sittert bérelni, de az ár függ attól, hogy hol van és mekkora az ingatlan, meddig kell vigyázni rá, illetve kell-e háziállatokról is gondoskodni.

@moncristina0 #house #housesitting #clean #cleantok #cleaning #cleaningtiktok #fyp #foryoupage #viraltiktok #dirt #rubbish #cleaner #cleanersoftiktok #grime #scrub #scrubbing #scrubdaddy #bleach #yuck #disgusting #satisfy #before #beforeandafter #after ♬ Scream – Horror Sound Effect – Ultimate Horror Sounds

The post Iszonyú állapotban találta az otthonát a nő, aki azért fizetett valakinek, hogy vigyázzon a házára first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed