Annyira berúgott az indiai férfi, hogy macskának nézett egy pitont

Rúgott már be annyira, hogy összebarátkozott egy kígyóval? (A kérdést nem átvitt értelemben tesszük fel.) Természetesen Magyarországon ennek kisebb a valószínűsége, mint Indiában, de az alkohol a világ bármely táján lebontja a gátlásainkat, ami akár életveszélyes helyzeteket is teremthet.

Az Instagramon osztottak meg egy felvételt, amelyen egy már nem szomjas férfi ül egy betontömbön, mellette egy üveg szesz, előtte egy piton. A férfi épp a telefonnyomkodást félbeszakítva ital után nyúl, mikor tekintete megakad az őt bámuló állaton. Ekkor gondolkozás nélkül felhagy az eredeti tervével, irányt vált a keze a kígyó felé, és elkezdi simogatni az állatot, mintha csak egy macska nyakát vakargatná, miközben kedvesen beszél hozzá. A férfi ezután a Mint szerint arról magyaráz valakinek, hogy nem kell aggódni, a kígyó nem fogja megharapni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kaki Venkatesh (@a2z_venkat) által megosztott bejegyzés

A közösségi médiában terjedő videót látva a kommentelők különböző megfejtéseket adtak a helyzetre:

„Nem tudom, mire gondolt a kobra, miután meglátta”;
„Ez a videó is arra tanít, hogyha nem adsz problémát senkinek, soha nem tehetnek rosszat veled”;
„Újra bebizonyosult… India nem kezdőknek való”;
„Tesóm megtanulta a piton nyelvet”.

A felvételen látható férfi és a piton baráti találkozása elsülhetett volna másként is. Csak egy példa a sok közül a „kígyóbűvölő” influenszerről, aki szerint „az ellenmérgek a puhányoknak valók”, most mégis az életéért küzd egy harapás után.

The post Annyira berúgott az indiai férfi, hogy macskának nézett egy pitont first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed